Disclaimer Horloges Actueel fansite

Deze Longines Horloge Fan site is op persoonlijk initiatief ontwikkeld. Dit nadat ik van de juwelier de verhalen over Longines horloge had gehoord. Vervolgens op zijn aanraden de catalogus aangevraagd bij Longines. Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en samengesteld. Veel van de informatie is afkomstig van ervaringen opgedaan en zijn aan eigen interpretaties onderhevig.

Daarom kan geen garantie of verklaring worden afgeven ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. We accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden en/of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de pagina’s op deze site. Alle informatie kan op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigd of verwijderd. Alle afbeeldingen, plaatjes, geluidsfragmenten en/of andere content die door derden op deze site worden geplaatst, vallen onder de verantwoordelijkheid van de plaatsende partij en niet onder de verantwoordelijkheid van de webmaster. De webmaster is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor welke directe en/of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, door gebruik van informatie, afbeeldingen en/of foto’s welke op deze site beschikbaar worden/zijn gesteld. De gebruiker zal de webmaster, partners, relaties en de auteur van deze disclaimer beschermen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijk maatregelen, inclusief kosten voor juridische bijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan het gebruik van deze internet pagina’s, inbreuk van de gebruiker op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Logo Longines Horlogefragment Longines horloge

Aanleveren informatie

Indien je over de beschikking bent van relevante informatie over de Longines horloges kun je deze altijd sturen. Graag ontvangen we de volgende informatie:

  • Foto’s van Longines modellen
  • Foto’s van Lomgines accessoires
  • Reclame materiaal Longines
  • Relevante artikelen
  • etc.

Plaatsing na toestemming

Verkooppunten van Longines horloges worden pas op deze site weergegeven nadat hiervoor toestemming is verleend of als een verkooppunt op de site van Longines.com staat weergegeven. Juweliers en andere winkeliers kunnen altijd contact opnemen om een vermelding toe te voegen of te laten wijzigen.